JASTREBARSKO 2017.

Pogled u plavo gostovao u Jastrebarskom

U suradnji s ronilačkim klubom HRVI Nemo-Adriatic i ronilačkim klubom AdriatiCro Jastrebarsko, a uz veliku podršku Agencije Promocija ronjenja Pogled u plavo je gostovao 19. svibnja na Strossmayerovom Trgu u središtu Jaske.

Svi građani i posjetitelji su imali mogućnost besplatno zaroniti s punom ronilačkom opremom u montažnom bazenu promjera deset metara uz pratnju instruktora ronjenja.

Time su dobili osnovnu poduku iz ronjenja i osjetili kako to izgleda biti s ronilačkom opremom ispod površine. Kroz ovaj projekt posjetitelji su također imali priliku na unutarnjim stranicama bazena roneći pogledati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

“Ovo je bilo fantastično, htjela bi da je ovaj bazen opet dođe kod nas. Prvi put sam ronila s ronilačkom opremom. Nije teško jer su mi instruktori sve objasnili kako mogu disati pod vodom”, rekla je 11 godišnja Elena.

Ova manifestacija odvijala se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH i u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom.

Pogled u plavo projekt je koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju ronjenja, edukaciju, ekologiju te podvodnu izložbu i nakon sedam godina neumornog rada na promociji Hrvatske kroz ronjenje, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti nastavlja sa svojim gostovanjima diljem i izvan Republike Hrvatske

Sva gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo, www.pogleduplavo.hr, na službenoj stranici Agencije Promocija ronjenja, www.plava-promocija.com  te na stranicama medijskih pokrovitelja Narodnog radija i SCUBAlife magazina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.