PROMOCIJA RONJENJA

Promocija Hrvatske kroz ronjenje

Agencija Promocija ronjenja usko je specijalizirana za organizaciju i promidžbu, organizaciju sajmova, kongresa, izložbi, seminara, tečajeva i tribina.

Kroz brojne projekte, aktivnosti i programe promoviramo Hrvatsku kao ronilačku i turističku destinaciju, ljepote hrvatskog podmorja, ponude u ronjenju i općenito ronjenje kao aktivnost s ciljem uključivanja mladih u promotivne, ekološke i edukativne programe.

Osim promotivnog karaktera kroz edukativne radionice u suradnji s našim partnerima educiramo djecu i mlade o važnosti bavljenja sportom kao preduvjetu za zdraviji, a time i kvalitetniji život, o sigurnosti na moru i pod morem s naglaskom na važnost sigurnosti u ronjenju.

Održavamo ekološke akcije čišćenja podmorja, priobalja, rijeka i jezera u suradnji s ronilačkim klubova i centrima diljem Hrvatske i šire te potičemo građane na odgovornije ponašanje vezano uz gospodarenje otpadom i na taj način podižemo svijest građana o potrebi zaštite prirode i okoliša.

Kroz projekt Pogled u plavo svojim dosadašnjim djelovanjem mnogima smo približili ronjenje kao aktivnost na jedinstven, inovativan i atraktivan način, besplatnim probnim ronjenjem posjetitelja u njihovom gradu, pod punom ronilačkom opremom, a sve uz stručni nadzor instruktora ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističkog ronilačkog tima za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba te uz podršku lokalnih ronilačkih klubova i centara diljem Hrvatske i šire.

Pogled u plavo do sada je gostovao 64 puta u brojnim gradovima diljem i izvan Republike Hrvatske dok je u projektu besplatno zaronilo preko 20 000 osoba, a provodi se od 2010. godine.

Nakon kraće poduke o ronjenju posjetitelji Pogleda u plavo koji zarone u bazen projekta imaju priliku pogledati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića, a koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena te doprinosi stvarnom doživljaju dubine.

Pogled u plavo jedini je hrvatski promotivni ronilački projekt povezan s plavetnilom morskih dubina koji je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a ambasador projekta je Goran Čolak, višestruki europski i svjetski rekorder te Guinnessov rekorder u ronjenju na dah.

Od svih pogleda najljepši je POGLED U PLAVO!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.