MÜNCHEN f.re.e.

Više od 600 posjetitelja i djece zaronilo u plavo

Promocija Hrvatske kroz ronjenja, ljepota hrvatskog podmorja, ponuda u ronjenju i općenito ronjenja kao aktivnosti na sajmu slobodonog vremena f.re.e. u Munchenu od 19. do 23. veljače 2014. godine.

Tijekom pet dana trajanja sajma predstavnici projekta Pogled u plavo pružili su mogućnost svim posjetiteljima sajma da se po prvi put upoznaju s ronilačkom opremom, vještinama i tehnikama ronjenja te potpuno besplatno zaronili preko 600 posjetitelja sajma koji su ujedno imali priliku na ovaj način upoznati se i sa ljepotama hrvatkog podmorja te ronilačkim lokacijama u Hrvatskog.

Kako bi približili posjetiteljima sajma ljepote našeg hrvatskog podmorja bila je izložena i podvodna izložba fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotogrfa Marjana Radovića, a svi koji su zaronili u bazen projekta imalu su priliku razgledavati izložbu.

”Za naš projekt ovo je bio veliki izazov i pothvat. S ponosom smo predstavljali hrvatsko ronjenje i hrvatsku kao ronilačku destinaciju. Umorni, ali s osmjesima, vraćamo se u hrvatsku pripremajući se za nove projekte u cilju promocije ronjenja.”, rekao je Stipo Božić, član tima projekta Pogled u plavo.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.