NACIONALNI REKORD 2013., Zagreb

Postavljen novi nacionalni rekord

Na Zagrebačkom velesajmu na sajmu Nautike, Goran Čolak postavio je novi nacionalni rekord u disciplini statika.

Uz brojne gledatelje, novinare, fotoreportere i posjetitelje sajma Goran Čolak je još jednom potvrdio da zaslužuje titulu najboljeg i postavio nacionalni rekord koji sada iznosi 9:07.09 minuta.

“Puno sam ovo želio. Bilo je puno očekivanja, puno ljudi, puno kamera, tako da mi je laknulo, to je najiskrenije!”, izjavio je Čolak nakon izrona.

Nacionalni rekord koji je Goran Čolak postavio ostvaren je upravo u bazenu projekta Pogled u plavo koji je bio montiran na Zagebačkom velesajmu u paviljonu 10a te su svi posjetitelji sajma također imali priliku upoznati se s ronilačkom opremom i zaroniti u bazen uz stručni nadzor instrukora ronjenja te spoznati čari i ljepote ronjenja.

Stvarnom doživljaju dubine pridonijele su i fotografije poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića koje se nalaze na unutarnjim stranicama bazena.

Kako bi bili zadovoljeni svi sigurnosni uvjeti koju su potrebni za ovakav podvig pobrinuli su se ronioci i instruktori ronjenja ronilačkog kluba HRVI Nemo-Adriatic i Nemo-Adria.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.